Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 review (Dutch)De Apple iPhone 7 en de Samsung Galaxy S7 zijn twee van de belangrijkste high-endtelefoons op het moment. In deze video vergelijken we twee met elkaar. Welk van de twee we je zouden aanraden, dat kom je te weten in deze video.

De Galaxy S8 staat al bijna te trappelen om de markt te betreden, maar op het moment is de Galaxy S7 nog even de topper van Samsung. De Samsung Galaxy S7 wordt daarin bijgestaan door de Galaxy S7 Edge, die iets groter is. Net zoals zijn voorganger is de Galaxy S7…

20 thoughts on “Apple iPhone 7 vs Samsung Galaxy S7 review (Dutch)

 1. overkill kill

  wat is beter om te kopen huawei mate 8 of mate 9 natuurlijk is de mate 9 beter maar is 700 voor de mate 9 het waard of is de mate 8 voor 200 minder beter en zo ja wat is dan minder goed aan de mate 8?

 2. DutchPyro

  zal ik kiezen voor de oneplus 3T of nog even wachten op de OP5T? Heb hem niet direct nodig maar wil het wel weten qua prijsverschil? Zou de prijs enorm omhoog gaan?

 3. WGACA

  Bij de batterij vergeet je te melden dat S7 snelladen en draadloos laden heeft en daarnaast heeft hij een langere batterij duur op een dag is uit tests gebleken…

 4. WGACA

  Zit vol met fouten deze review… S7 heeft IP68 bijvoorbeeld en niet IP67 zoals de iPhone.. Heb je je überhaupt ingelezenvoordat je deze review maakte?

 5. TheThijsperson

  Gebuik zelf nu al een tijdje de Samsung S7, ik kan me in alles vinden wat in deze video is gezegd, al moet ik wel toegeven dat de vingerscanner voor mijn gevoel niet altijd even goed werkt. Verder een top review!

 6. Koopz ,

  Ik denk toch dat ik mezelf een Lenovo P2 zal aanschaffen. Hij is niet zo duur heeft een goeie batterij een mooie AMOLED scherm en nog wat andere handige dingetjes. Tuurlijk zijn er wat min puntjes maar ik denk dat je daar weinig of zelden last van zult hebben. Alleen ben ik aan het wachten voor mooie hoesjes voor de P2 maar deze zijn er blijkbaar nog niet :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *