Appleblog: iPhone 7 Plus tesztMéghozzá a kétkamerás, jet black Plus modellt, a legmenőbbet, amit az Apple valaha gyártott. De képes ez megszorongatni a konkurenciát? És milyen iPhone-ról érdemes váltani rá?

Az iPhone 7-est megnézheted, megfoghatod és meg is vásárolhatod az iCentre három budapesti üzletében, a Momban, az Arénában és az Alléban:

Facebook:
Instagram:

24 thoughts on “Appleblog: iPhone 7 Plus teszt

 1. Niki 22

  Kerlek valaszold meg nekem ezt a kerdestt!
  Nekem az iPhone 7-em tonkrement es kapok egy zsir ujjat mert nem lehet megjavjtani es mar 2-3 hete varok ra de meg semi ertesites nincssen ilyenkor mit kell csinalni?:,(

 2. Pety #YouTube

  Háát… Telefonválasztás előtt állok, mett belassult, lefagy mindig a 4s-em.
  Mit ajánlotok? Szívem szerint 6s-t vennék, de szerintetek melyik lenne jobb választás?
  6s,5s,SE vagy sima 6?

 3. Ordner Andreas

  sziasztok.Lehet , hogy picit primitívnek fog tűnni a kérdésem,de azért felteszem,mert itt biztosan kapok rá választ( remélem) Vettem mi nap egy iphone 7 plussot,és a régi telefonomon az 5s-en vannak rajt a képek,és egyéb huncutságok amik kellenének a jövőben.Hogy tudnám ezt probléma mentesen át tenni a 7plussra hogy ne vesszen el ?: ) Köszönöm szépen a válaszotokat.( Ez a kérdés nem a debil , "menő" emberekhez szólt, kiméljetek. ) Köszönöm ! : )

 4. Ernő Kiss

  Sok ember nem érti meg hogy a telefon vásárlás egy döntés amit te hozol meg,te döntöd el,hogy megveszed vagy sem,akarod-e vagy sem. Más dolog az,hogy megéri-e egyáltalán. DE a kérdésem az,hogy miért kell "hülyének" mondani valakit azért,mert vett egy terméket? Ha el van vele legyen,nem lesz attól jobb a világ,hogy számára egy döntését felhozod,hogy az milyen rossz miközben téged egyáltalán nem érint.

 5. Máté Viktor

  Hello Csaba!
  Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet-e jailbreak vagy bármi ilyesfajta "fekete mágia" nélkül iOS 10-ről le downgrade-elni iOS 9.3.5-re?
  Most kaptam egy iPhone 5S-t amin gyárilag iOS 10 volt, viszont nem tetszik ez az új buborékos design (gondolom tudod miről beszélek) és ezért szeretnék downgrade-elni.

 6. Csaba Patkó

  Nos, én végig olvastam itt a kommenteket, bár nem értem, hogy miért kell szidni egyik-másik platformot, vagy gyártót. Én iPhone 3g óta mindegyik típusba belekóstoltam. Természetesen mellette használtam néhány androidos készüléket is a jobbakból. Nos a különbség szembetűnő volt, de nem szidtam a droidot, holott lépten-nyomon lefagyott, döcögött és csak szemetet hagyott maga után – utolsó droidos készülékem Samsung S5 volt -. Elég volt belőlük. Így maradtam az ios-nél. És ki kell mondani, hogy az Apple igenis mindig ott fejlődik, ahol kell – vagyis ahol szükséges -. Bár a jack dugó likvidálását nem értem én sem. De engem nem zavar. Egy szó, mint száz, akinek az időtállóság számít és nem az, hogy a legújabb 38 magos robotos telóval villantson, amire rátesz a gyártó fél év múlva még két magot, és 3 gb ramot, akkor iphonet vesz. Nem sznobság, meggyőződés. És én gondolkodás nélkül megkötöttem a kompromisszumot azért, hogy cirka 3-4 évig egy megbízható telefonom legyen, aminek nem egy erőműnek kell lennie ahhoz, hogy sebességben odaverjen akár egy s7-nek. Nem vitát akarok szítani, csak kifejtettem a szubjektív véleményemet. Köszönöm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *