iPhone 7 Plus DezavantajeÎn loc de un review obișnuit, am decis să facem două! În unul scoatem la iveală lucrurile unde urmașii lui Steve Jobs au dat-o în bară, iar în celălalt am să vă spun despre cele mai tari chestii după mine, pe care le are un iPhone 7Plus.

LINK

detalii preț

Facebook:
Instagram:…

26 thoughts on “iPhone 7 Plus Dezavantaje

 1. Munteanu emil

  in primul rand , cei de la apple nu sunt ca alte firme care fac telefoane cu piesele si softurile de pe la nu stiu ce branduri , in al doilea rand ca detinator de iphone 5s pot zice ca si in ziua de azi sunt extrem de multumit de cum se misca de camera de display , si plus că are ceva ani in fundul lui , la un samsung deja daca au trecut 2-3 ani telefonul devine inutil poti deja sa-ti iei altul.Simpla parere a mea e ca softul de la apple face toti banii , pic de lag in meniu si jocuri , si nu ca la samsung unde are si dropframe-uri , si nu,nu ma iau si eu de note7 ca-i bubuie bateria , asta e doar o greseala , dar totusi zic ca iphone-urile bate toata piata

 2. themarcellusyt

  mie nu-mi pasă ce dezavantaje are, e cel mai bun telefon de pe piață la capitolul Benchmark !!! are cele mai multe puncte !
  Si
  în rularea jocurilor, le încarcă foarte repede !
  eu țin cu Apple !!!
  Dar e cam costisitor !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *